Unibet mobil sportfogadás

A svéd székhelyű Unibet 2000-ben kezdte meg hírnevét Európában. Azóta az Unibet sokat fejlődött, és most az egyik legjobb vállalat a piacon. Az Unibet belépett az olasz, a francia és a dán piacra, és más európai országok számára nyújtott szolgáltatásokat Málta engedélyével biztosítják.

Odds-ajánlat: Az Unibet Brasil elsősorban a labdarúgó-mérkőzésekre összpontosít. Számos fogadást és esélyt találhat a főbb európai bajnokságokban, mint például a Draw No Bet, a pontos eredmény, az intervallum / végpont eredménye, aki az első gólt, a hazai csapat, a látogató csapat stb.

Az NHL mérkőzéseken 60 percnyi játék után fogadhatsz a győztesre. Holtverseny esetén az Unibet visszaadja a tétet. A legtöbb mérkőzésen több mint 4,5 vagy 5,5 gólra lehet fogadni. Az első rész eredményére vagy eredményére vonatkozó fogadások is léteznek. A svéd jégkorongbajnokságban is célbajnokokat fogadhat. Az európai jégkorongban az Unibet kínál, 12 hálók, de a mérkőzés túlórát is tartalmaz.

A tenisz fogadások is szerepelnek, különösen a versenyeken, és fogadhatsz egy játékban, a pontszámokban (szettben) vagy a hátrányokban (készletek).

A Supertoto vagy a Superscore fogadások minimális téten alapulnak (0,1 EUR), és ha Ön az egyetlen, aki kitalálja az összes mérkőzés eredményét, több mint 10 000 EUR nyerhet.

Élő közvetítés: Az Unibet fogadások élő mérkőzéseket kínálnak, különösen futball, tenisz vagy kosárlabda esetén. Jégkorong-, snooker- vagy röplabda-műsorokat is találhat. Az Unibet az egyetlen fogadási cég, amely élő olasz Serie A műsorszolgáltatást kínál. Megtekintheti az Android, iOS és Windows Phone mobileszközök adatait is.

Mobileszközök Hívások: Az Unibet fogadási alkalmazást kínál Android, iOS és Windows Phone számára. Használhatja a webhely klasszikus mobil verzióját is, amelyet feltölt a mobil sportfogadás eszközön az unibet.com-hoz való csatlakozás után.

a az Unibet.com?

– Az Unibet számos webhelyen és ügyfélszolgálattal rendelkezik több nyelven
– Kiváló Unibet bónusz
– Fogadhatsz a Supertoto-ra vagy a supersoto-ra (és nyerj nagy nyereményeket mindössze 0,1 EUR-tól kezdődő fogadásokkal)
– Legfeljebb 17 000 élő közvetítés évente az Unibet TV-n
– Átküldés látható a telefonon vagy a táblagépen
– Élő fogadás készpénzzel
– Mobilbarát webhely és alkalmazás Android, iOS és Windows Phone rendszerekhez
– Nagyon barátságos és mindig készen áll a támogatásra

Rate this post