Adrian Mierzejewski nyerte Johnny Warren érmet debütáló A-Liga szezonban

Sydney FC Adrian Mierzejewski a Johnny Warren érem kitörő győztese volt, aki az A-Liga legmagasabb szintű egyedi becsületét követelte az első szezonban Ausztráliában. A Pole a 24 rendes szezonjátékból 37 szavazatot szavazott, hogy befejezze a 11 legjobb szavazatot a következő legjobb párból: Dimitri Petratos és Leroy George. Jonathan Howcroft Bővebben

A középpályás kedvence volt, online fogadóirodák hogy megnyerje a díjat, és nem csalódott a szavazásban, amit a korábbi játékosok, az FFA technikai személyzete, a mérkőzés tisztviselői és a média tettek.

“Ez egy szép érzés természetesen” – mondta Mierzejewski. „De nekem a labdarúgó-díjak csak valami extra. A legfontosabb a csapat…ez Sydney FC-nek szól, és nem nekem.A Gold boot győztes Sam Kerr megosztotta Julie Dolan érmet a nemzeti kapitányával, Clare Polkinghorne-val, miután mindkét nő 17 szavazatot kapott. Egmond (Newcastle) és Lisa De Vanna (Sydney FC) és a walesi nemzetközi Jess Fishlock (Melbourne City).

„A Glory támogatása idén csodálatos volt” – mondta Kerr az Egyesült Államokból érkező videó segítségével. „Kiábrándító év volt, de azt hiszem, sok a következő évre építhetünk.”

A Premiership győztes edzői Melissa Andreatta és Graham Arnold tisztelgettek az év díjainak edzőjével. a végső döntőbe, miután a negyedik helyezett döntőjét megverte a saját elődöntőjükben.

Melbourne City tinédzser Daniel Arzani megnyerte az év fiatal játékosát.Azt reméli, hogy a W-League fiatal játékosát, az Ellie Carpenter, a Canberra United-i fiatal játékosát ismételten replikálja, aki a színésznőbe lépett be az előadásai mögött.

Brisbane Roar tisztán söpörte Jamie Young és Mackenzie Arnold nyerte sportfogadás online meg az arany kesztyű díjat. Jarred Gillett nyerte meg negyedik egyenes játékvezetőjét az év díjazásában, míg Casey Reibelt megnyerte a W-League egyenértéket.

Az éjszaka is három személyt tartott az FFA Hírességek csarnok bejegyzésével. A legendás Socceroo Mark Bresciano és egykori Matildas kapitány, Sonia Gegenhuber, Andrew Dettre úttörő újságírójával párosult.

Rate this post