Rickie Lambert lezárja Betclic győzelmét a Huddersfield népszerűsítésével

Junior Hoilett első gólt szerzett Cardiffnak, mert otthon hódoltak a Huddersfield 3-2 promóciós tagjaiért.

A Sean Morrison, a Hoilett és a Rickie Lambert első félidei sztrájkjai biztosítják, hogy egy másik nap felejtsd el a Terriereket. Huddersfieldet a nemzetközi szünet előtt a legutóbbi játékban Fulhamba dobták, és a Cardiff City Stadionban nem javítottak.

Tommy Smith visszahúzta a célját Huddersfieldre 2-0-kor, míg Phil Billing csoda -strike idegessé tette Cardiff számára.De tartották, ami Betclic fogadási bónuszok az interneten azt jelenti, hogy a Terrierek csak egyszer nyertek az utolsó hat játékban, és a Bajnokság negyedik helyére csúsztak. hogy tartson engem a nyugdíjazásból, ”mondta a Cardiff menedzser Neil Warnock. „Nem ismételheti meg az érzést, amikor hallja a végső sípot, és így kap egy ilyen eredményt.

„ Mindenki megadta mindent a pályán – nem voltak kísértők.Ez csak egy megdöbbentő bajnoki játék volt. ”

Huddersfield Nahki Wells volt az első igazi esélye a játékra, és jobban kellett volna tennie, amikor Kasey Palmer célzottan játszott, de a sztrájk lövése Betclic fogadási bónuszt túlzottan bosszantó volt Ben Amos, a Cardiff kapus.

Cardiff a 15. percben vezette Morrison kapitánya útján, aki Peter Whittingham sarokjához csatlakozott, hogy elmenjen Danny Ward előtt.

A Warnock férfiak megduplázzák A cél előnye két perccel később, miután Ward kiöntötte Anthony Pilkington lövését, és Hoilettre esett, aki otthont húzott. Ez volt a kanadai nemzetközi első cél a klub számára, hiszen a múlt hónapban ingyenes átutalást értek el.

Huddersfield húzta vissza Smith-et, miután Palmer okos a labdáján találta meg a kapitányt, aki a labdát Ben Amos fölé törte.A Bluebirds azonban mindössze öt perc múlva helyreállította a két gól előnyét, mivel a Terrierek nem tudtak kezelni egy másik darabot.

Whittingham szivattyúzott labdáját a dobozba Morrison vezette be, és Lambert behatolt, aki Cardiff talán a 4-1-es szünetbe ment Betclic online fogadóirodák volna, de Whittingham éppen hüvelyknyire volt ahhoz, hogy csatlakozzon Lambert hasított keresztjéhez.

Póttag A számlázás 20 méteres körüli röplabdája végül 20 perces körömcsípést eredményezett a Cardiff menedzsere, Warnock számára, aki a Nyugat-Yorkshire-i oldalt az 1990-es évek közepén kezeli.

A cél új életet hozott a látogatók, mint Wells jól tudták tartani a labdát, és a keresztje agonizánsan közel állt a Sean Scannell eléréséhez.

Huddersfield folytatta a kiegyenlítőt, és veszélyes Scannell-kereszt vezetett Sol Bamba .Annak ellenére, hogy 1989 óta 16 játékot nem kaptak tiszta lap nélkül, Bamba és Morrison a játék záró szakaszaiban bátran védték a dobozukat.

„Magunkat kell vádolnunk azért, hogy milyen könnyen adtuk a célokat – mondta a Huddersfield vezetője, David Wagner. „Tisztában voltunk vele, dolgoztunk rajta, de a darabok védelme mindig egy ellen szól, és túl sokan elveszítettük őket.”

Rate this post