Unibet pariuri bonus

Unibet a fost fondată în 1999 și a devenit cel mai mare și cel mai important schimb de pariuri din lumea pariurilor sportive. Unibet este o casă care nu stabilește cote dacă nu este pusă de utilizatori și asigură că operațiunile sunt efectuate, luând 5% din profiturile jucătorului pentru a acționa ca intermediar.

Unibet este cel mai bun pariu de pariuri din Spania, cu un bonus de 100 € în pariuri gratuite

Bonusul Unibet pariuri bonus oferă până la 100 de euro în pariuri gratuite. Pentru a obține această sumă, va trebui să faceți pariuri de cel puțin 10 euro până la 1.5 sau mai mult, iar pentru fiecare 4 pariuri pe care le veți face, veți primi încă 20 de euro. Dacă repetați tranzacția de 5 ori, puteți acumula până la maximum 100 de euro. Alte promoții interesante pentru clienții noi sunt cotele îmbunătățite la meciurile de fotbal sau la alte evenimente.

20 € Bonus – pariați pe Unibet acum!
Vă recomandăm să alegeți această opțiune deoarece există cote foarte mari în meciurile cu rezultate previzibile. Sunt de obicei promoții în meciurile din Real Madrid, Barcelona, ​​Atlético de Madrid, Valencia sau Sevilla, cu cote mult mai bune decât de obicei. Aceste pariuri pot fi de până la 10 euro, dar la 5 sau mai mult, nu este neobișnuit să pariați 10 euro și să câștigați 50 sau mai multe pariuri gratuite.
În plus, orice ofertă cu cotă îmbunătățită este pe deplin compatibilă cu bonusul de 100 de euro în pariuri gratuite.

Promoțiile Unibet

Curse de cai: primiți un pariu gratuit de aceeași valoare ca și pariul dvs. dacă calul dvs. câștigă. (Până la 25 de euro).

Baschet combinat: primiți un pariu combinat gratuit de 10 euro dacă faceți 3 combinații de 10 euro fiecare și 3 selecții, fiecare cu o cotă mai mare de 1,5.

Asigurarea combinată 1: Dacă nu reușiți să obțineți un rezultat dintr-o combinație de 5 selecții cu o cotă minimă de 1,2, până la 25 de euro vor fi returnate într-un pariu gratuit.

Asigurare combinată 2: Dacă efectuați 4 selecții pe piață „? Vor înscrie ambele echipe“ Un minim cotă 1.2 și eșecurile unul, vor avea dreptul la o rambursare de până la 25 de euro ca un pariu gratuit.

De asemenea, aveți promoții de retragere la evenimentele desemnate și taxele îmbunătățite menționate mai sus.

Modalități de plată

Unibet nu are la fel de multe metode pentru a face depozite ca și concurenții săi, deși are cele mai obișnuite. Putem face un depozit prin carduri de debit sau de credit, Paypal, Skrill, UKash sau prin transfer bancar. Retragerile ar trebui efectuate în mod normal cu aceeași metodă cu care am făcut depozitul, deși alte opțiuni, cum ar fi cardul sau Paypal, sunt disponibile.

concluzie

Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri. Nu numai că au un site atractiv, ușor de utilizat, dar au și cote bune, un live decent cu posibilitatea de a urmări evenimente la televizor și acum puteți plasa și cross-betting.

În plus, au o politică de promovare cu adevărat interesantă pentru noii clienți, cu cote foarte ridicate la fotbal mai presus de toate. Acest lucru face înregistrarea și câștigă direct 40 sau 50 de euro în pariuri gratuite. În fiecare săptămână, există noi evoluții în meciurile de fotbal de mare interes, așa că trebuie doar să aștepte pentru o parte a unuia dintre cele mai mari împotriva unui adversar inferior, și vă puteți bucura de taxă de 4 sau mai mare și, practic, asigura un profit de 40 sau 50 de euro în pariuri gratuite pariind doar 10, care este maximul permis în acest tip de promoție. Pentru aceasta și ofertele sale constante, se pare că Unibet este un bookmaker foarte recomandat.

Rate this post