Jürgen Klopp: Szeretném, ha a Liverpool játékosok tetszenek neki

A valóságban Klopp egy intenzív tanulással foglalkozott a Liverpool edzőterén, elfogyasztva óráit a mérkőzéseikről, és talán azon töprengett, hogy mit tett, hogy megérdemelje a rossz szerencsét, amely eddig megdöbbentette. Liverpool Danny Ings a szalagok szétszakadása után szalagok megszüntetése További információ

Ha egy játékos elveszítené a megrepedt térdszalagot, súlyos Unibet szerencsétlenség lenne; hogy a 24 órán belül ugyanazt a problémát diagnosztizálják, meglehetősen meglepő. Danny Ings és Joe Gomez szenvedett a sérüléstől, amit minden futballista félel a legtöbbetől, és Klopp valószínűleg bocsánatot nyerhet az érintésért még egy hatalmas média-előléptelenség előtt még sötétebb, mint a bevezető sajtótájékoztató előtt hat nappal korábban, még ha mosolygott is, amikor a norvég TV2-es riporter kihúzott egy Liverpool-inget a normál 1-es hátulról, és bejelentette, hogy ez a bestseller a megastore-ban.

A Klopp a múlt héten Anfield-ban viselt farmert és csizmát váltotta fel a tréningruhában és a rövidnadrágban, és négy hónap után a játékban volt értelme Unibet valószínűleg úgy érezte, elég volt beszélgetni most, és látni akarta, hogy a csapat, akit LFC-nek hív, valamilyen tényleges futballt játszik.Facebook Twitter Pinterest Klopp: “Teljesen szabadok az elvárásoktól.” Videó linkje

“Nagyon jól éreztem magam ebben a négy hónapban” – mondta Klopp. “Az ünnepek voltak a legjobbak az életemben, mert a leghosszabbak az életemben, de ezen a héten a legjobb pillanat volt az első pillanat, amikor visszatértem a pályára. Egy kicsit le kellett hűtenem magam, mert nem adtam túl sok információt.

“Jól érzem magam. OK, a sérülések nem jók, de ezt nem tudjuk megváltoztatni. A többi jó. A személyzet, az itt dolgozó emberek nagyon kedvesek és nagyon kedves emberek. Mindannyian segíteni akarnak. Nagy szívük van az LFC számára.Jól érzi magát, hogy itt Unibet fogadási bónuszok az interneten dolgozik. “Üzenetének a játékosai számára azt akarja látni, hogy más és” szabad “hozzáállást érezzen, és amikor Klopp foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, világossá válik, hogy miért Borussia Dortmund és Mainz olyan motiváltnak találta. – Meg kell nyitnunk a mellkasainkat – kezdte. “Fussunk és küzdjünk és lõjünk, együtt védjük és támadjuk össze, mint a legjobb álma, hogy milyen a futball. Látni akarom a nagyobb bátorságot, a szórakozást.Szeretném látni, hogy tetszik nekik, amit csinálnak. “Ings megcsavarta a térdét az első edzésen, Klopp megbízásából, és a tesztek azt mutatták, hogy az egykori Burnley előredezett egy elülső keresztszalagot, ami azt jelenti, hogy egy játékos, aki a csapat vezetője már legalább hat hónapon át kialudt.

A menedzser már elhúzta a hírt, hogy Gomez ugyanazt a sérülést szenvedte az Anglia Under 21-eseknél a 3-0-ban Kazahsztán veresége.A Liverpool sérülési problémáiról biztosan nem volt szerencséje, amikor más menedzserek már korán kísértésbe ütköztek.

Klopp preferált pozitív maradni, bár Christian Benteke és Roberto Firmino az első mérkőzésén a Tottenham Hotspurban szombaton. “Megtanultam, hogy nem gondolsz a játékosokra, akik nem állnak rendelkezésre, mert nincs esély arra, hogy szerencséje legyen, ha mindig ezt csinálod” – mondta. “Van Daniel [Sturridge] a pozícióért, és van [Divock] Origi.Két sztrájkoló: nincs szükségem többre. ”

Ami egy új otthonba illeszkedik, Klopp úgy tűnik elkápráztatta, hogy a város paparazzija még a kulcsok előtt is kiderítette a címet. “Németországban azt mondom, hogy úgy hívják a 08.15 arcát – nem a legjobb borotválkozás a világon, a vicces frizura és a szemüvegek.”

A doppelganger, aki John Vena-nak vagy egy Kloppelgangernek , amint azt a Liverpool Echo hívta – a Merseyside-ben vonzotta a nyilvánosságot, de Klopp úgy tűnik, jobban megdöbbentette, ahogy a csattanás hallatszik minden alkalommal, amikor kinyitja a bejárati ajtaját.

“Nem szeretem a fényképezést – mondta. “Ez egy vicces munka, várni kell két vagy három órát, hogy jöjjek ki, vegyek egy fényképet, és menjek haza, de ez nem egy igazi probléma. Csak igazán érdekel, amit itt csinálunk, az ajtók mögött.Mindenki azt mondta nekem, hogy [a figyelem] le fog hűlni a következő héten. ”

A városba irányuló egyéb befektetései során megismerkedett a Liverpool támogatóinak hangulatával. “Két embert ismerek meg a múlt héten. A legtöbben: “Meg fogjuk nyerni a bajnokságot, megnyerjük a bajnokságot, megnyerjük a bajnoki címet.” És a többiek egy kicsit úgy néznek ki, mint: “Mit csináltál? Miért vagy itt? ”

” Mindkettőnek nincs igaza. Az egyetlen dolog, ami fontos, jobbat akarunk. Szeretnénk visszanyerni a bizalmunkat saját készségeink és minőségünk iránt. Ez időbe telik. Néhány dolog, így megváltoztathatod [az ujjak koppintását], mint a mentalitás és a készenlét -, de ahhoz, hogy igazán hangolt, mint egy csapat, időt vesz igénybe. “

Rate this post