Gavin Lerena planlegger å få mest mulig ut av Bet365 Cup-scenen på Ascot

Det er utvilsomt racingfans for hvem Ascot’s Shergar Cup er en flott tid å gå på ferie i utlandet, men den populistiske konkurransen, som forventes å trekke en stor mengde til sporet igjen på lørdag, fortsetter å bringe førsteklasses ryttere fra rundt verden til disse kysten. Gavin Lerena og Kenichi Ikezoe er besøkende denne gangen, begge i England for første gang, og ser frem til Bet365 noen få spinn rundt en krets de har sett på TV mange ganger gjennom årene.

Den andre tingen de har til felles smale seier over Ryan Moore, Lerena har dratt Brighton-mannen til seier i en jockeys-konkurranse i Hong Kong i desember, mens Ikezoe slo Moore ved en nakke i Japan Cup den forrige måneden.Moores beslutning om å gå på ferie i denne uken for å gjenopprette seg fra skade nekter ham sjansen til å få tak i hevn. Hayley Turner kommer tilbake til salen før planlagt Shergar Cup comeback Les mer

Bare for å ri på Ascot er en fantastisk sjanse, sier Johannesburg-født Lerena, som har vært mester i både Sør-Afrika og Zimbabwe. Han ble avlet for suksess, og kom fra en lang rekke mennesker som levde i racing, og nevner med liten stolthet at hans store, bestefar var den første sørafrikanske som hadde den lyse ideen om å importere hester fra Argentina, hester som Han trente da med Bet365 banebrytende suksess.

Lerena nevner også sin bestemors bror, som trente migrene for å vinne den prestisjetunge Durban juli i 1957.Hun var den siste treårige åen for å ta premien i mer enn 40 år. Så det er overraskende at Lerenas foreldre gjorde alt de kunne for å hindre ham fra å følge nesten alle andre i familien til spillet. Hans far, Tex, kjører nå jockeysforeningen etter sin egen høyflygende karriere i salen, forklarer at han ønsket at Gavin skal bevise sin appetitt.

“Det er noen yrker du må ha en lidenskap for, sier Lerena Sr. “Hvis du har en lidenskap for racing, kan du slå dørene ned. Det var den eneste måten det ville være, at han ville ha det. ”

Ingen mengde motløshet kan frata Lerena Jr.” Fra en smårolling kan alt jeg husker, ri på sofaen og ri på min gule rocking hest, sier han.

Lerena kunne bruke lykke til på internasjonal scene.Etter sin suksess i desember ble han tilbudt sjansen til å fortsette å ri i Hong Kong i år og aksepterte lett, men samarbeidet bare fem vinnere i så mange måneder. Han hadde flyttet der i midten av sesongen på en tid da de beste hestene hadde etablert ryttere og funnet gode muligheter vanskelig å komme med. Sjarmerende Jo Bell vinner to Shergar Cup løp og løfter Ascot sølvsadel Les mer

Jeg er vant til å ri fem eller seks vinnere i uken. Å ri fem vinnere om fem måneder var mentalt veldig testing. Men jeg hadde en flott tid. Det var en helt annen Bet365 odds bonus norge opplevelse, helt annen verden. Jeg må tilbringe mye tid med gutten min. Jeg vil gjerne gå tilbake, men bare hvis de tilbyr meg å starte i begynnelsen av sesongen. ”

Lerena ser ut til å ha gått bra i tilfeldig tegning for Ascot-fester, Baadi og Danehill Kodiac gir ham sjanser .Ikezoe har kanskje ikke vært så heldig og må være et sted i nærheten av toppkvaliteten, etter å ha landet et par hold-up fester som har behov for å kjøre i den siste halvmilen. Den japanske mannen gjorde ikke se det sterkeste i et par av hans høyt profilerte turer ombord Orfevre for noen år siden, men Orfevre var et vanskelig dyr, og dette er Ikezøs sjanse til å vise at han ikke bør bli dømt hardt for så lite bevis.

Rate this post