Brendan Rodgers sretan je što će prihvatiti novi Liverpoolov put protiv Bournemoutha

Sa Arsenalom i Chelseama koji su se već već približili kući, pobjeda bi mogla otvoriti jaz u povjerenju i bodove. “Važno je da se pobrinemo da naš dom ne bude ništa drugo”, rekao je voditelj Liverpoola Brendan Rodgers. “Rano izgradnja povjerenja je od vitalne važnosti, moramo dobiti staru živost oko stadiona opet i počevši sa pobjedom očito će pomoći. Home oblik je presudan ako želite uspjeti, naš cilj i namjera u svakoj igri u Anfieldu je da Bet365 sportsko klađenje dominiraju.Trenirali smo se na stadionu u petak navečer, samo kako bi novim igračima dobili priliku naviknuti se na mjesto. “Neki od onih novih igrača, kao što su Danny Ings i Roberto Firmino, možda će morati pričekati za priliku za ulazak u prvu liniju, zajedno s akvizicijama iz prošle sezone, kao što su Alberto Moreno i Lazar Marković. “Nakon pauze igre će postati guste i brze, a to je kada će nam trebati više igrača da se nose. Svatko to razumije. Teško je napustiti talentirane igrače sa strane, posebno mladih igrača koji se možda prvi put nalaze u karijeri. Ali to je dugogodišnja i teška sezona. Bit će vremena kada su potrebni, a onda se Bet365 radi o spremnosti da iskoriste priliku i zadržite se u timu.To je način na koji najviši nogomet radi i svaki igrač mora prihvatiti. “Potpisivanje Christian Bentekea će podići spektar Andyja Carrolla za Liverpoola | Paul Wilson Možda je najvažnije područje u kojemu se održava kontinuitet obrana, gdje se pozicijske pogreške ili propusti u komunikaciji često kažnjavaju. Rodgers je bio zadovoljan s njegovim četvrtim vratima i vratarom u Britaniji i vjerojatno će se držati istog osoblja, što ne Bet365 znači samo još jedan izlet za poboljšani Dejan Lovren nego i drugi nastup na lijevom leđima za Joea Gomeza.Nathaniel Clyne bio je naslov Liverpoola ovog ljeta, iako je manje trublje od Charlton Athletic pokazuje barem toliko obećanja. “Još smo u procesu procjenjivanja da budemo iskreni”, priznao je Rodgers. “Još je samo 18 godina i bio je slučaj da ga dovede da vidi hoće li morati izaći na posudbu ili ostati ovdje, ali vrlo brzo je pokazao da može ostati ovdje. Za jednog mladog igrača, teško je misliti na teže mjesto za Bet365 početak vašeg prvaka u Premier ligi. Daleko od Stokea i obilježavanja Jon Waltersa. To nije lako, Walters je uvijek pregršt, zapravo sam ga tražio nakon utakmice i zahvalio mu na tome što je dao punu leđa takav temeljit pregled. Ali Joe se dobro pokrio. Čim sam ga upoznao, zadobio sam mu zrelost.Mogao je napustiti Charlton na ranijoj pozornici, ali je želio ostati dok nije bio siguran da je spreman za sljedeći korak. Liverpool je izabrao Liverpoolu kao Bet365 najbolju priliku da se razvije, a trenutno uživa u tome. ”

Liverpool je učinio većinu svog ljeta, iako je Rodgers, onaj tko vjeruje da prozor za prijenos ne bi trebao ostati otvoren sezona je započela, sigurna je da će se igrači iseliti prije kraja mjeseca. Mario Balotelli, za jednog, izgleda da neće izgledati u Rodgersovim planovima sada kada su Christian Benteke i Ings dovedeni kao napadači, iako je talijanska karijera na tako jasnoj putanji dolje, može potrajati neko vrijeme da pronađe klub koji je voljan uzeti rizik.Iako su bili prijedlozi Bet365 nakon otvaranja, Liverpool je promijenio svoj stil malo da odgovara Bentekeu, igrajući izravniju igru ​​s više križeva, Rodgers smanjuje ideju bilo kakve velike preobrazbe.

“Želite malo nepredvidljivost u igri “, rekao je. “Nema ništa loše u pokušaju pronalaženja različitih rješenja. Imam način rada koji se neće mijenjati mnogo, ali nisam dogmatski u mom pristupu. Doveli smo neke dobre igrače koji nam mogu pružiti raznovrsnost. “

Rate this post