Mark Cavendish: ‘Egyet tehetnék egy zsákból. És akkor egy másik “

Találkoztam feleségemmel, Peta-val [egy ex-modell, és most napi élelmiszer-újságíró] a Los Angeles-i Santa Monica mólón, és első időpontunk a Melrose Avenue Ago éttermében volt. Az Ago tulajdonosa Robert De Niro és az Agostino Sciandri séf, akinek fia Max pedig [Atlanta] kerékpáros bronzérmét nyert. Megtanította, hogyan kell főzni a toszkán Sportingbet ételeket. Megkezdtem a tisztességes ételt, miután egy házat kaptam Toszkánában, a brit kerékpáros akadémia képzési bázisának közelében. A kerékpárosok számára a terület hihetetlen, a Firenze medencéjének lakásai, az Apennin magasságai és a Chianti környéki kis emelkedők. A helyiek, mint a kerékpárosok, de leginkább az ételük – “paraszti étel” egyszerű összetevökkel, nagyon jól megalapozott, szívvel, de extravagáns módon.Szeretem a nyers zöldségeket, csak egy kis olajjal és ecettel. Mióta feleségül érkeztünk, Peta sok sminket vett fel, és hihetetlen. Különböző ételeket fog tenni nekem és a gyerekeknek, a rezsimtől függően. Ha 10 összetevőt nevezek, minden nap megváltoztatja a Sportingbet  e-mail kapcsolat receptet. Csak az elmúlt évben tanultam meg, milyen fehérjéket kell enni, és mikor kell megtartani az izomot, miközben elveszítik a zsírt. Mielőtt többet tudtam a táplálkozásról, előkészítettem a nagy versenyeket, amikor nagyon soványak lettek. Én 800-1000-kalóriás napot csinálnék, ami valóban megfosztott engem. Már éhen voltam. Nem volt olyan, mint egy mentális betegség – tudtam, hogy mit csinálok -, de egy verseny után mindig rosszabbul volnék.

A tea Dániel fejedelemmel volt hajlandó, . Aztán meghívtak egy lehallgatott ebédet a királynővel, aki halott volt.Én, a Prudential Bank vezetője, a Császári Háború Múzeum kurátora, Mary Berry és néhány más. A királynő olyan, mint egy kis nagymama, aki nem fog Sportingbet visszatartani és szeretem. Halálos vicces volt és megfelelő volt a langoustine előételek és a bárány ideje alatt. Előnyök: utántöltés utántöltés

8 barsmanuka mézet készít 6 tbsprapeseed olaj 2 tbsporganic mogyoróvaj 3 tbspporridge zab 280g lenmag 3 evőkanál cseresznye 1 evőkanál, apróra vágott szárított 4-es kép, apróra vágott

Melegítsük fel a sütőt 180 ° C-ra. 4. Egy nagy serpenyőbe helyezzük a mézet, a repcemagolajat és a mogyoróvajat, hő – jól keverje össze, amíg Sportingbet össze nem. Adjuk hozzá a maradék összetevőket, és addig keverjük, amíg mindegyik nem keveredik.

A keveréket bélelt sütőlapra helyezzük, és 12-15 percig sütjük.Ha elkészült, hagyja kihűlni a szeletelés és a kiszolgálás előtt.

Rate this post