Sportingbet, Bet365 – online sportfogadás

sportingbet fogadasPaul Paton a Mixu Paatelainen embereinek hős volt, hiszen 25 méteres látványos 88. perc győztese segített nekik, hogy csökkentse a Kilmarnock második rájátszásából 11 pontot a játékkal.

Guy Demel eltörte a patthelyzetet a mérkőzésen, hogy a United előtt egy perccel az intervallum előtt, csak Jamie Walker, hogy kiegyenlítsék néhány Sportingbet panache a Robbie Neilson látogatóinak 48 perc után.

A kiváló sztrájkot Ian McShane a 10-es Ross County győzelmét a Hamiltonban a Global Energy Stadionban játszott Bet365 minden akcióban. McShane otthagyta a kiválóan teljesített szabadrúgást 12 perccel, és a Premiership játékban a mérlegben .

A holland csatár, Alex Schalk első gólját az első félidőben Sportingbet szerezte meg a Staggies-nek, hogy a hazai vezető szerepet játsszon, de Jamie Reckord, a szünet után, elutasította Dougie-t Imrie a gólszerzési lehetőséget, Hamilton visszavitte a játékba. Imrie 1-1 amikor McShane megpördült a védőfal körül és a gól bal felső sarkába, hogy lezárja a győzelmet.

Tam Scobbie a McDiarmid Park utolsó pillanatában győzött a Motherwell ellen Bet365 hogy véget vet St Johnstone kilenc játékának győzelme nélkül.St Johnstone menedzsere, Tommy Wright dicsérte a játékosokat és a “karakterüket, hogy Sportingbet visszatérjenek a játékba, és végig menjenek végig.”

A látogatók előrehaladtak, amikor Louis Moult bólintott James McFadden sarkában 33. perc, de David Wotherspoon két perccel az intervallum előtt verte Connor Ripleyt a közeljövőben.

A szentek fokozták a szintet, miután a játék belépett az Bet365 utolsó negyedévbe, és Scobbie egy Simon Lappin szabadon alakult, rúgni, ahogy az eljárás közeledett ahhoz, hogy lezárja a 2-1-es győzelmet, és nyomja a szenteket vissza a hat legmagasabbra. 2016-ban ez volt a Sportingbet hatodik alkalommal, hogy Motherwell elveszítette a legutóbbi célt – öt ezek a döntő fontosságúak.

Lee Clark fontos pontot szerezhet az első skót Premiership játékában, a Kilmarnockért, a kapus, Jamie MacDonald teljesítményének köszönhetően. volt a legjobb az első félidőben, de nem alakította át azokat az esélyeket, amelyeket létrehoztak, mielőtt Bet365 online sport fogadás megjelentek volna kipróbálható a gőz.

Ez a játék Dundee-nek fogja érezni, hogy nyert Sportingbet volna, mivel jobb eséllyel rendelkeztek, de nem találtak utat a kiemelkedő MacDonald mögött és a játék 0-0 lett.

Rate this post