Bet365 klađenje putem interneta

Bet365 klađenje putem internetaArsène Wenger je pohvalio “mentalnu želju” svojih igrača nakon što je Arsenal zatvorio jaz u prvenstvenoj utrci Premier lige s očaravajućom pobjedom nad Leicester Cityom u nedjelju, 2-1.

borio se i ponekad kontroverzni natječaj došao do crtanja do petog minuta sekunde poluvremena kada je Danny Welbeck, zamjenik i igrao prvi u Arsenalu po 10 puta nakon operacije koljena, pogledao Welbeck je Bet365 opisao cilj kao “lijep trenutak”, a njegov menadžer je rekao da je ključno za šanse njegovog tima da budu okrunjeni prvaci za prvi put u 12 godina.Arsenal ostao iza Leicestera, ali je prešao na dva boda. Arsenal 2-1 Leicester City: pet razgovora iz Emirata | Sachin Nakrani Pročitajte više

“Ovo je bio i mentalni test za nas, jer da se na pola vremena pronađete 1-0 na tim koji dobro brani, morate nastaviti”, rekao je Wenger. “Vratili smo se s nemilosrdnom energijom i uzeli su rizike da to osvojimo. Znali smo da crtanje nije dovoljno dobro. Isplatilo se do mentalne želje tima da daju apsolutno sve za pobjedu. [Ovaj rezultat] ojačat će naše uvjerenje da Bet365 smo u borbi [za naslov]. ”

Plaća počast Arsenalu, Wenger je rekao:” Danny Welbeck je izvrstan igrač i svatko je sretan za njega jer je izašao 10 mjeseci – to je vječnost za igrača. Radio je vrlo teško.To je razlog zašto je dobar. “Ranieri je, međutim, pohvalio” izvanrednu izvedbu “koju je izradio njegov tim koji je na kraju prve polovice pogodio kaznu Jamieja Vardyja, okolnosti. Napadač, koji sada ima 19 ligaških golova ove sezone, nesumnjivo je bio na prijemnom kraju nespretne borbe od Nacho Monreala, ali način na koji je pao na zemlju, nakon što je nogom natjerao izazovnu nogu nešto razumljivo Bet365 napustio domaće gledatelje bijesan na suca.Wenger je tvrdio da je kazna “uopće nije očigledna”. Leicesterovi su obično bili odlučni, nitko više od Schmeichel i izvrsnog N’Golo Kanté, i unatoč dolasku na očekivani napad na domaćine u završnim fazama nakon što je smanjen na 10 muškaraca, čini se da su zaradili neriješeno što će nakon pobjeda protiv Liverpoola i Manchester Cityja ojačati uvjerenje da mogu ići i osvojiti prvi vrhunski naslov.

“Naši fanovi su ponosni na nas jer radimo nešto posebno i želim da naši igrači nastave na taj način, da se bore”, rekao je Ranieri. “Izgubili su, ali to je nogomet. Ali ja sam ponosan jer igraju silom, dušom, pomažu jedni drugima.To je fantastično što rade. ”

S Leicesterom nije sudjelovao u sljedećem vikendu FA kola, peti krug, Ranieri je dao svoju ekipu sljedećeg tjedna off, dok će provesti to vrijeme u Londonu i rodnom Rimu , Čelnici se suočavaju s Norwichom kod kuće 27. veljače, dok Arsenal preuzima Hull u FA kupu i Barceloni u Ligi prvaka prije lige posjeta Manchester Unitedu.

“Svjesni smo da neke velike igre dolaze up “, rekao je Wenger. “Dolje je koliko Bet365 energije možemo staviti u svaku igru.”

Rate this post