Bet365 élő fogadás

Bet365 mobileBet365 helyen állt, csak egy hónapja, miután csak védekezett visszafelé győzelmet az Aston Villa és Southampton felett. Alex Neil emberei 23 pontot szereztek – ugyanaz, mint a Chelsea -, így hatan távol maradtak a csepptől, és látszólag nem volt hajlandó 15 az Aston Villa előtt. Ez a különbség most már 7 pontra esik, és Bet365 a szezon kezdete óta először kerül a kiesési zónába.

A legutóbbi hiányosságuk ugyanaz a régi, ugyanolyan régi volt a látogatók számára. A Villa Park legyőzése a nyolcadik kilenc mérkőzésen volt, és ismerős módon jött.Joleon Lescott nyitója a félidő előtt volt a 17. gól, melyet a Bet365 a szezontól a szezonban – a legmagasabb a Premier League-ben – szállított ki, míg Gabriel Agbonlahor meghatározó másodpercének köszönhető, hogy Neil menedzser rossz döntést hozott a hátán. Alex Neil dühös a nem motivált Bet365 játékosoknál az Aston Villa után veszteség után. Természetesen utal Declan Rudd bizarr döntésére, hogy kiugrik a büntetődoboz szélén, és elhagyja a gólt a Villa csatára. Nem ez volt az első alkalom, hogy a 25 éves bűnös volt az év fordulója óta, és meglepő, hogy az egykori John-Ruddy No1-es támaszponttal nem tér vissza a padra.Nem lenne sokk, ha Ruddy a következő mérkőzésre emlékeztetett, a szombati West Ham ellen. Neilnek valami irigylésre méltó választási lehetősége van ebben a tekintetben, egyikük sem kapta meg a dicsőségét ebben a szezonban . Az a döntés, hogy Ruddyt le kell dobni, merész volt, és úgy tűnt, hogy kifizetődik, Rudd pedig dicséretes megjelenítéseket tesz. Az űrlapja aggasztó tányértartást szenvedett, de a szezontól számítva 6,50-es pontszám még mindig kissé jobb, mint Ruddyé (6,48), a páros a 18-os és a 20-os helyezéssel rendelkező páros a szezonban 10 vagy annál több előadásra.Mindazonáltal Rudd 5,94-es pontjával a harmadik legrosszabb játékos, aki több mint kétszer is elkezdte az elmúlt öt meccset, de Neil el akarta vinni a fiatal tiszttartót a tűzvonalból.

Ez nem csak a két rabló költséges hibákat okoz ebben a szezonban. Bet365-as számú hibája az ellenfél lövésekkel szemben a harmadik a legmagasabb a bajnokságban, és míg Ruddy hét olyan játékos közé tartozik, akik három hibát követnek el célokat elérve, csak Emre Can és Gareth Barry (mindkettő) hibát követett el. az ellenzéki lövésekhez vezetett, mint Bet365 kapitánya, Russell Martin (négy) Neil úgy tűnt, hogy a csapatban védekező szervezetet hozott létre azokban a győzelmekben, amelyek az újév mindkét oldalán elpárologtak.Miután 12 gólt fogadott el a 11 mérkőzésen, amely október közepén 6-2-es drubbinget követett Newcastle-ben, most már 16-ot engedtek be az elmúlt öt évben. Csak a Swansea kevesebbet ér el a szezonban, és a Norwich átlagosan 11,8 lehallgatása játékonként a legalacsonyabb a legmagasabb repülési távolságon. Norwich nem egy különlegesen megkülönböztető játékstílus – például Bournemouth és Swansea – de meg kell mutatniuk az agressziót és a vágyat az egész pályán, hogy megverjék a cseppet.Az idei szezonban a legmagasabb versenyzők, Jonny Howson, Dieumerci Mbokani és Nathan Redmond mindössze négy bajnoki célt értek el ebben a szezonban, így Neilnek vissza kell állítania a tavalyi év végére mutatott szilárdságát, hogy megakadályozza a klubot a csúszás vissza a bajnokságba.Premier A hét bajnoki csapata Infographic: WhoScoredLa Liga csapat hetes Infographic: WhoScoredSerie A hetes csapat.

Rate this post