Μην χάσετε και μείνετε μπροστά στην Ισλανδία. Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν ένα άλλο μέρος της προετοιμασίας

Το ποδόσφαιρο Τσεχία αντιμετωπίζει ενδεχομένως αποφασιστικό αγώνα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016. Αν στο Ρέικιαβικ την Παρασκευή κέρδισε το πρωτάθλημα στη Γαλλία δεν θα είναι πλέον ορατή. Αυτό άφησε τα τέσσερα παιχνίδια και η ασφάλεια θα είναι αρκετό για να νικήσει το επόμενο σπίτι αουτσάιντερ του Καζακστάν.

«Η νίκη στην Ισλανδία θα μπορούσε φυσικά να είναι ιδανικό, θα μας προχωρήσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Αλλά δεν θα γίνει ακόμα. Μετά από όλα, ο πίνακας είναι ισορροπημένο, το παιχνίδι είναι ακόμα πολλά σημεία «, συλλογίστηκε Petr Cech.

Τσεχία από πέντε αγώνες κέρδισε δεκατρία σημεία, τα άλλα πέντε παιχνίδια παμε στοιχημα live μπροστά του. Στην προκριματική ομάδα Α είναι η πρώτη ακριβώς πριν από την Ισλανδία, ο αμοιβαίος αγώνας το περασμένο φθινόπωρο στο Πίλσεν κέρδισε 2: 1.Τρίτον ολλανδική χάσει έξι βαθμούς.

«Για κακή δεν ήταν μια ισοπαλία, γιατί να μείνει μπροστά από την Ισλανδία και όμως εμείς μαζί τους έχουν μια καλύτερη αντιστοιχία», είπε Τσεχ.

τριάντα τρεις τερματοφύλακας ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που δεν πέρασαν την περασμένη εβδομάδα στην τριήμερη προπόνηση του Strahov. Με Τσέλσι ήταν σε περιοδεία στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας Vaclík και ξηρό πώμα είχε με τον τελικό της Βασιλείας Cup, όπου το Σαββατοκύριακο νίκησε 0: 3 Σιών.Vaclík δεν το έκανε, Suchy έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα.

Το NH Hotel Prague σε Smíchov είναι rozkoukával Πίλσεν μέσος Kovarik και Σλάβια επιθετικός Skoda, ο οποίος έλαβε πρόσκληση για την εθνική ομάδα για πρώτη φορά. Skoda εκ των υστέρων, αντικατέστησε τον Σπαρτιάτη Lafata, ο οποίος την Παρασκευή τραυματίες.

«Θα βλάψει τον παίκτη που επιβιβάστηκαν κανονικά. Ο Μίλαν έσυρε τη Σλάβια, γι ‘αυτό τον επιλέξαμε. Εμείς θα αποφασίσει την Παρασκευή αν θα την Ισλανδία επί του σκάφους, ή Τόμας Νέτσιντ «, δήλωσε ο προπονητής Vrba.

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα κατά τη διάρκεια προπονήσεις αφιερωμένο τακτική, και έπαιξε έναν παμε στοιχημα ποδοσφαιρο αγώνα ενάντια στο αντιπροσωπευτικό είκοσι μοντέλο. “Θέλαμε είκοσι λίγο για να μοντελοποιήσουμε το παιχνίδι της Ισλανδίας. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα που θα μπορούσαμε ακόμη να δοκιμάσουμε στο παιχνίδι.Μοντέλο Ισλανδία έπαιξε πολύ καλά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι παίκτες έχουν παίξει ένα μοντέλο στην Ισλανδία πάνω από τις επιλογές τους «, δήλωσε ο Willow με ένα χαμόγελο.

Η ομάδα Στράχωφ θα προετοιμάσει μέχρι την Τετάρτη. Μετά από μεσημεριανή εκπαίδευση, θα πετάξει στο Ρέικιαβικ μετά το μεσημεριανό γεύμα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 20.45 ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

«Την περασμένη εβδομάδα, περάσαμε μια πολύ πιο επιθετική, τώρα έχουμε επικεντρωθεί στην άμυνα», είπε ο Vrba.

Rate this post